Frågor och Svar

Registrering / Konto

 • Använd avancerade sökningar för att hitta en partner, en mentor eller en investerare för ditt företag

 • Publicera ditt CV

 • Skapa och titta på videopresentationer

 • Skapa och skriv bloggar

 • Lämna kommentarer

 • Skicka meddelanden och foton

 • Prata med andra medlemmar

 • Lägg till inställning för Obs!-meddelanden för att veta när någon av intresse registrerar sig

 • Ha tillgång till BPs egen anslagstavla

 • Och mycket mer...

JA! Det är helt gratis att skapa konto och kräver inga betalningsuppgifter. Som gratis medlem har du möjlighet att lägga ut din profil och har tillgång till sajtens samtliga sökfunktioner. Som betalande medlem har du tillgång till ALLA funktioner som är tillgängliga på webbplatsen.
JA! Vi följer strikta riktlinjer för att säkerställa att all information du lämnar hålls säker och privat. När du registrerar dig på www.businesspartners.se begär vi endast minimal information för att du ska hitta rätt person / personer för dig. Din e-postadress och kontaktinformation delas aldrig med andra medlemmar eller tredje part.

Många e-postleverantörer som Yahoo, Hotmail och AOL har strikta spamfilter för att förhindra skräp- och spampost från leverans som kan leda till att din e-post skickas till din skräp / spam-mapp eller inte levereras alls.

Om du inte får bekräftelsemeddelandet inom 15 minuter kan du kolla igenom dina Spam / Skräp-mappar. Om det inte finns där, lägg till vår domän och e-postadress till din kontakt / säker lista. (DIN E-POSTADRESS HÄR)

Fortfarande ingen tur? Vänligen försök logga in med e-postadress och lösenordet som du använde när du registrerade dig. Eftersom ditt konto inte har aktiverats ännu ser du en sida som informerar dig om att aktivera ditt konto med den länk som finns i bekräftelsemeddelandet som skickades till din e-postadress. Du kommer också att få en länk för att skicka e-postmeddelandet igen. Before resending be sure you have added us to your contact list to ensure you receive the confirmation email. Innan du gör det var säker att du har lagt till oss i din kontaktlista så att du får bekräftelsemail.

Vi begränsar konton till 1 per person. Vi förbehåller oss rätten att ta bort flera konton och förhindra att du öppnar fler konton. Om du glömmer ditt lösenord använder du bara länken "Glömt lösenord". Du kan öppna ett nytt konto om du stänger ditt gamla konto via din inställningssida.

JA! Du kan vara en entreprenör, en investerare och en mentor samtidigt och du behöver inte olika konton för det.

Vi tycker det är ganska naturligt för dem som har varit i affärer för en tid att ha tillräcklig erfarenhet och kunskap för att dela den med andra människor samt att ha investeringskapital och ambitioner att starta ett nytt företag eller expandera redan befintlig.

Om du vill avsluta ditt konto, gå till din inställningssida och bläddra till botten. Här hittar du en knapp för att avsluta ditt konto. Du kommer att behöva bekräfta ditt lösenord för att försäkra att du är kontoinnehavaren. När du skickat din förfrågan kommer du inte längre kunna använda ditt konto och det kan inte ändras eller tas tillbaka.

Din profil

Klick på "Konto"- knappen i huvudmenyn och välj "Profilhanteraren". Du kommer då att se din profilinformation och redigera länkar för att redigera olika delar av din profil. Rätta eller redigera din information och klicka på Spara-knappen.
Nej! Vi kan inte erbjuda den här funktionen på grund av hur vårt system hanterar ditt innehåll.
Besök bara din "Mina kontakter" - sida där du hittar dessa listor. Klick helt enkelt på användaren som du vill hantera och välj bland alternativen i menyn för användarprofilen.

Lägg till Foton - Det är välkänt att profiler med foton får fler visningar än en profil utan foton.

Skriv Bloggar - Låt folk komma in i ditt liv och sinne genom att dela historier, idéer och mer. Ju mer de känner till dig desto större chanser att träffa någon med samma intressen som du.

Var Aktiv - Se en blogg, profil eller annons du gillar? Lägg till din kommentar och dela dina tankar!

Håll det Uppdaterat - Att lägga in nya foton och bloggar hjälper dig att hålla dig i våra topp-sökresultat!

Nätverk handlar om att bygga upp relationer, dela information och hitta källor till stöd. Kontakta de som kommenterar och gillar dina inlägg, Följ upp dina kontakter. Skriv personliga meddelanden, gilla och dela det dina kontakter publicerar, tagga dem i relevanta inlägg som du själv publicerar.

Det enklaste sättet att dela dina idéer med andra medlemmar är att delta i bloggar. Skapa egna bloggkategorier och inlägg, publicera inlägg i andra bloggkategorier, lämna dina kommentarer till andra medlemmars blogginlägg.

JA! Detta är huvudmålet med www.businesspartners.se. Vi erbjuder 7 olika typer av sökningar: Snabb/Enkelsökning, Sök Entreprenör, Sök Investerare, Sök Mentor, Sök Investeringar, Avancerad/Multisökning och Sök Senaste Medlemmar. Du kan enkelt kontakta medlemmar som visas i sökresultat via vårt säkra meddelandesystem. Du kan lämna meddelanden till medlemmar som inte är online och du kan få meddelanden när någon försöker kontakta dig.

Det är upp till dig att bestämma om du vill gå med som entreprenör, investerare eller mentor. Vi har ingen avsikt att lägga sig i medlemmarnas privata angelägenheter. Vi är här för dig av bara en enda anledning - hjälpa dig att hitta och få kontakt med dem som du kan driva din verksamhet tillsammans.

Foton

Mängden foton du kan ladda upp är föremål för ditt konto. Du kan se hur många bilder du får ladda upp genom att besöka sidan för bilduppladdning.

Vi tillåter inte uppladdning av vuxna / nakna bilder!

Tänk också på att du får bara ladda upp bilder du har tillstånd att göra det. Ladda inte upp bilder av kända personer ect..

Om en annan medlem använder dina foton, kontakta oss via kontakt sidan så vi kan hantera det. I vissa fall kan vi be dig om att ladda upp en bild av dig när du håller ett papper med ditt användarnamn / vår webbadressadress skrivet på så vi kan verifiera att du är personen i bilderna.

Bloggar

Vi tror att användarna ska kunna uttrycka sina tankar, drömmar, hobbyer etc. Vi låter användarna lägga in blogginlägg där andra användare kan läsa, diskutera och verkligen lära känna dig.

Notera! Vi kan "Avvisa / ta bort" bloggar som anses vara skräppost eller av dålig kvalitet

 • Marknadsföring eller marknadsföringsinnehåll.
 • Kopierat och klistrat innehåll från en annan webbplats (Poems, Stories ect ..) som du inte äger.
 • Hotfulla och hatiska inlägg.
 • Innehåll från privata meddelanden från andra medlemmar.

Support

Om ditt konto blivit deaktiverat, kolla din e-post eftersom vi i sådant fall har skickat ett e-mail till dig med relevant information. Om du inte fick ett e-mail från oss kontakta oss via kontakt sidan.

Om du har problem med andra medlemmar, det första du bör göra är att "blockera" dem. Besök deras profil och klick bara på "Blockera"-länken.

Om du fortfarande är oroad kontakta oss via Kontakt sidan och vi kommer granska ditt klagomål och vidta eventuella åtgärder.

Vänligen logga ut och logga in igen och ditt konto ska nu ha alla de nya funktionerna.

Om detta inte fungerar, vänta ca 15 minuter och prova igen innan du kontaktar oss.

Om du är orolig eller misstänksam om en medlem, vänligen dela dina bekymmer med vårt team via kontakt sidan. Vi strävar efter att alltid erbjuda en trygg och välkomnande gemenskap.Fler frågor? Vänligen  Kontakta oss